• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek druskos
  • 500 gramų burokėlių (konservai, sriuba)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šią sriubą gali išsivirti ir visiškai nemokantys gaminti. Nusipirkite Kėdainių konservuotų barščių (būna burokėlių ar barščių sriuba, ukrainietiška sriuba ar kt.), bet ne paprastų marinuotų burokėlių. Į puodą įpilkite 1.5L vandens. Užvirinkite. Supilkite pjaustytas bulves ir konservuotus burokėlius. Pavirkite kol bulvės suminkštės, įberkite pagal skonį druskos ir pipirų. Valgykite įdėję grietinės, su duona.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų