INGREDIENTAI:
- šiek tiek anyžių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2.5 valgomojo šaukšto medaus
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių
- šiek tiek druskos
- 1 stiklinė aliejaus
- 4 vienetai burokėlių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius supjaustyti šiaudeliais.
Citrinos sultis sumaišyti su medumi, garstyčiomis, pasūdyti, įberti pipirų, supilti aliejų, išmaišyti ir palaikyti šaltai šaldytuve.
Burokėlius sumaišyti žiupsneliu anyžiaus ir marinatu.
Autorius: Almina
INGREDIENTAI:
- šiek tiek anyžių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2.5 valgomojo šaukšto medaus
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių
- šiek tiek druskos
- 1 stiklinė aliejaus
- 4 vienetai burokėlių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius supjaustyti šiaudeliais.
Citrinos sultis sumaišyti su medumi, garstyčiomis, pasūdyti, įberti pipirų, supilti aliejų, išmaišyti ir palaikyti šaltai šaldytuve.
Burokėlius sumaišyti žiupsneliu anyžiaus ir marinatu.
Autorius: Almina
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI