INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 arbatiniai šaukšteliai krienų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek juodos duonos
- 2 arbatiniai šaukšteliai acto (vyno)
- šiek tiek druskos
- 2 vienetai burokėlių (virti)
- 250 gramų rikotos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Blenderyje sumalti burokėlius, krienus, sūrį su druska, pipirais ir actu.
Duoną supjaustyti kubeliais.
Česnakus išspausti ir sumaišyti su aliejumi.
Česnakiniame padaže pavolioti duonos kubelius ir paskrudinti.
Valgyti burokėlių kremą su paskrudintais duonos gabaliukais.
Autorius: Daina
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 arbatiniai šaukšteliai krienų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek juodos duonos
- 2 arbatiniai šaukšteliai acto (vyno)
- šiek tiek druskos
- 2 vienetai burokėlių (virti)
- 250 gramų rikotos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Blenderyje sumalti burokėlius, krienus, sūrį su druska, pipirais ir actu.
Duoną supjaustyti kubeliais.
Česnakus išspausti ir sumaišyti su aliejumi.
Česnakiniame padaže pavolioti duonos kubelius ir paskrudinti.
Valgyti burokėlių kremą su paskrudintais duonos gabaliukais.
Autorius: Daina
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI