Įdarui: 30 g. margarino; 1 svogūnas; apie 400 g. veršienos faršo; 1 kiaušinio trynio;
Varškę pertinam per sietelį, išminkom su margarinu, druska, kiaušiniu ir miltais maišytais su kepimo milteliais. Padarome iš tešlos rutulį, kuris neliptų prie rankų ir dedame 30 min. į šaldytuvą. Svogūną susmulkinam ir truputį apkepam ant margarino. Juos visus su tuo margarinu ant kurio kepė, supilam į faršą, įdedam kiaušinio trynį, padruskinam, papipirinam ir išminkom. Iš tešlos kočiojam lakštą 0,5 cm storio. Iš jo išspaudžiam apskritimus, į jų vidų dedame mėsos įdaro, užspaudžiam, padarom norimą formą, aptepame plaktu kiaušinio baltymu ir dedame į 200 laipsnių orkaite 25 min. Skanaus
Autorius: pijokas nr2
INGREDIENTAI:
80 gramų margarino
1 vienetas kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
180 gramų varškės
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui: 30 g. margarino; 1 svogūnas; apie 400 g. veršienos faršo; 1 kiaušinio trynio;
Varškę pertinam per sietelį, išminkom su margarinu, druska, kiaušiniu ir miltais maišytais su kepimo milteliais. Padarome iš tešlos rutulį, kuris neliptų prie rankų ir dedame 30 min. į šaldytuvą. Svogūną susmulkinam ir truputį apkepam ant margarino. Juos visus su tuo margarinu ant kurio kepė, supilam į faršą, įdedam kiaušinio trynį, padruskinam, papipirinam ir išminkom. Iš tešlos kočiojam lakštą 0,5 cm storio. Iš jo išspaudžiam apskritimus, į jų vidų dedame mėsos įdaro, užspaudžiam, padarom norimą formą, aptepame plaktu kiaušinio baltymu ir dedame į 200 laipsnių orkaite 25 min. Skanaus