REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 12
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves švariai nuplauname ir verdame su lupenomis.
- Kai bulvės išverda jas atvėsiname, tada nulupame lupenas ir sutriname arba sumalame mėsmale.
- Į bulvių masę įmušame du kiaušinius, įberiame bulvių prieskonių ir miltų. Viską gerai išmaišome, kad masė neliptų prie rankų. ( Jei miltų nepakanka dėkite kol nelips arba dar galima idėti krakmolo).
- Į faršą imušame kiaušinį ir įberiame druskos. Masę išmaišome.
- Iš bulvinės tešlos plešiame po gabaliuką, jį padarome ovalios formos ir truputį pakočiojame. Per vidurį su šaukšteliu dedame faršą ir formuojame formą kaip pavaizduotą nuotraukoje.
- Kepame keptuvėje iš abiejų pusių kol gražiai apskrunda. Skanu valgyti su grietine arba svogūnų padažu. Skanaus!
REKLAMA