Nuplaukite 18 nedidelių bulvių, supjaustykite jas plonomis juostelėmis skersai, neperpjaunant iki galo (kaip armonikėlę). Apšlakstykite aliejumi, pabarstykite stambia druska, prieskoniais ir kepkite orkaitėje. Taip paruoštas bulves patiekite prie mėsos, žuvies ar tiesiog kaip užkandį su bet kokiu skaniu padažu.
Autorius: sandra
INGREDIENTAI:
18 vienetų bulvių
100 mililitrų alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (bulvių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
6 porcijos
Nuplaukite 18 nedidelių bulvių, supjaustykite jas plonomis juostelėmis skersai, neperpjaunant iki galo (kaip armonikėlę). Apšlakstykite aliejumi, pabarstykite stambia druska, prieskoniais ir kepkite orkaitėje. Taip paruoštas bulves patiekite prie mėsos, žuvies ar tiesiog kaip užkandį su bet kokiu skaniu padažu.