REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek česnakų
- šiek tiek petražolių
- 2.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
- 0.5 stiklinės pieno
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai sviesto
- 800 gramų brokolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek česnakų
- šiek tiek petražolių
- 2.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
- 0.5 stiklinės pieno
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai sviesto
- 800 gramų brokolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą