Išplakite kiaušinius su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Įmaišykite varškę, aliejų, po to miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Išminkytą tešlą įtieskite į kepimo formą. Išplakite grietinę, kiaušinius, cukrų. Po to įmaišykite vanilę ir supilkite ant tešlos. Pridėkite braškių ir pašaukite į 180° C laipsnių orkaitę 35 minutėms. Iškepusį pyragą apibarstykite cukraus pudra.
Autorius: Brigita
INGREDIENTAI:
100 gramų cukraus
100 gramų cukraus (tešlai)
1 arbatinis šaukštelis vanilės
3 vienetai kiaušinių
2 vienetai kiaušinių (tešlai)
400 gramų kvietinių miltų (tešlai)
250 gramų varškės (tešlai)
šiek tiek braškių
šiek tiek druskos (tešlai)
8 valgomieji šaukštai aliejaus (tešlai)
200 gramų grietinės
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (tešlai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakite kiaušinius su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Įmaišykite varškę, aliejų, po to miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Išminkytą tešlą įtieskite į kepimo formą. Išplakite grietinę, kiaušinius, cukrų. Po to įmaišykite vanilę ir supilkite ant tešlos. Pridėkite braškių ir pašaukite į 180° C laipsnių orkaitę 35 minutėms. Iškepusį pyragą apibarstykite cukraus pudra.