INGREDIENTAI:
- šiek tiek citrinų (žievelė)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkinta)
- 1 vienetas svogūnų (tarkuotas)
- 2 vienetai kiaušinių
- 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- 2 valgomieji šaukštai pieno (tarkuotas)
- šiek tiek druskos
- 250 gramų mesos (malta)
- 250 gramų mesos (pjaustyta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš nurodytų produktų padaromi riešuto dydžio kukuliai, kurie 10 min. verdami pasūdytame vandenyje.
Padažui reikės: 400 g spagečių, 0.5 šaukšto aliejaus, 3 šaukštai pomidorų tyrės, 0.5 šaukštelio čili pipirų, truputį citrinos sulčių, druskos.
Išverdami spagečiai ir išverčiami į graibštą, kad nutekėtų vanduo. Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinama pomidorų padažas. Keptuvą nukėlus nuo ugnies, padažas pagardinamas pipirais, druska bei citrinos sultimis ir sumaišomas su spageti makaronais. Spagečiai patiekiami kartu su kukuliais.
REKLAMA