500 gramų kiaulienos (galima vištienos, triušienos ar kalakutienos)
2 vienetai kiaušinių
2 valgomieji šaukštai majonezo
šiek tiek prieskonių (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsa supjaustoma kiek galima mažesniais gabalėliais, sumaišoma su prieskoniais ir sudedami smulkiai supjaustyti svogūnai. Išplakami kiaušiniai, į juos dedamas majonezas bei krakmolas ir viskas labai gerai išplakama. Šis plakinys užpilamas ant paruoštos mėsos ir viskas gerai išmaišoma. Mėsa paliekama apie 20 minučių pastovėti. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedama po šaukštą šios masės ir kepami blyneliai. Iškepti blyneliai patiekiami su salotomis, bulvėmis ar mėgstama koše. Skanaus!
Autorius: Rasa
INGREDIENTAI:
2.5 valgomojo šaukšto krakmolo
2 vienetai svogūnų
500 gramų kiaulienos (galima vištienos, triušienos ar kalakutienos)
2 vienetai kiaušinių
2 valgomieji šaukštai majonezo
šiek tiek prieskonių (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsa supjaustoma kiek galima mažesniais gabalėliais, sumaišoma su prieskoniais ir sudedami smulkiai supjaustyti svogūnai. Išplakami kiaušiniai, į juos dedamas majonezas bei krakmolas ir viskas labai gerai išplakama. Šis plakinys užpilamas ant paruoštos mėsos ir viskas gerai išmaišoma. Mėsa paliekama apie 20 minučių pastovėti. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedama po šaukštą šios masės ir kepami blyneliai. Iškepti blyneliai patiekiami su salotomis, bulvėmis ar mėgstama koše. Skanaus!