• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2.5 valgomojo šaukšto krakmolo
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų kiaulienos (galima vištienos, triušienos ar kalakutienos)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek prieskonių (mėsos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsa supjaustoma kiek galima mažesniais gabalėliais, sumaišoma su prieskoniais ir sudedami smulkiai supjaustyti svogūnai.
    Išplakami kiaušiniai, į juos dedamas majonezas bei krakmolas ir viskas labai gerai išplakama.
    Šis plakinys užpilamas ant paruoštos mėsos ir viskas gerai išmaišoma.
    Mėsa paliekama apie 20 minučių pastovėti.
    Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedama po šaukštą šios masės ir kepami blyneliai.
    Iškepti blyneliai patiekiami su salotomis, bulvėmis ar mėgstama koše.
    Skanaus!

Autorius: Rasa

INGREDIENTAI:

  • 2.5 valgomojo šaukšto krakmolo
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų kiaulienos (galima vištienos, triušienos ar kalakutienos)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek prieskonių (mėsos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsa supjaustoma kiek galima mažesniais gabalėliais, sumaišoma su prieskoniais ir sudedami smulkiai supjaustyti svogūnai.
    Išplakami kiaušiniai, į juos dedamas majonezas bei krakmolas ir viskas labai gerai išplakama.
    Šis plakinys užpilamas ant paruoštos mėsos ir viskas gerai išmaišoma.
    Mėsa paliekama apie 20 minučių pastovėti.
    Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedama po šaukštą šios masės ir kepami blyneliai.
    Iškepti blyneliai patiekiami su salotomis, bulvėmis ar mėgstama koše.
    Skanaus!

Autorius: Rasa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų