• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 8 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 saujos graikinių riešutų (kapoti)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • 300 gramų varškės
  • šiek tiek aliejaus
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 200 mililitrų kondensuoto pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius suplakiau su pienu bei 4 šaukštais cukraus ir supylusi miltus užmaišiau blynų tešlą.
    Iš užmaišytos tešlos keptuvėje su aliejumi iškepiau lietinius blynus.
    Varškę sumaišiau su grietine, vaniliniu cukrumi ir likusiu cukrumi.
    Varškę sutryniau į vientisą masę, ja pertepiau blynus ir perlenkiau du kartus.
    Perteptus blynus sudėjau į lėkštę, apšlaksčiau kondensuotu pienu ir apibarsčiau kapotais riešutais.
    Skanaus.

Autorius: Jolita

INGREDIENTAI:

  • 8 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 saujos graikinių riešutų (kapoti)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • 300 gramų varškės
  • šiek tiek aliejaus
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 200 mililitrų kondensuoto pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius suplakiau su pienu bei 4 šaukštais cukraus ir supylusi miltus užmaišiau blynų tešlą.
    Iš užmaišytos tešlos keptuvėje su aliejumi iškepiau lietinius blynus.
    Varškę sumaišiau su grietine, vaniliniu cukrumi ir likusiu cukrumi.
    Varškę sutryniau į vientisą masę, ja pertepiau blynus ir perlenkiau du kartus.
    Perteptus blynus sudėjau į lėkštę, apšlaksčiau kondensuotu pienu ir apibarsčiau kapotais riešutais.
    Skanaus.

Autorius: Jolita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų