Gerai išplakti cukrų su kiaušiniais, sudėti grietinę, ir vanilę. Viską išmaišyti. Supilti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir vėl išmaišyti. Supilti išlydytą atvėsusį sviestą ir dar kartą gerai išmaišyti tešlą. Kepti gerai įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai paruduos. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
200 gramų cukraus
150 gramų sviesto
3 vienetai kiaušinių
400 gramų kvietinių miltų
200 gramų grietinės
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gerai išplakti cukrų su kiaušiniais, sudėti grietinę, ir vanilę. Viską išmaišyti. Supilti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir vėl išmaišyti. Supilti išlydytą atvėsusį sviestą ir dar kartą gerai išmaišyti tešlą. Kepti gerai įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai paruduos. Skanaus!