Užviriname pieną. Išplakame kiaušinius, sumaišome juos su krakmolu ir druska. Užvirus pienui į jį po truputį, gerai maišant, pilame išplaktą masę. Maišome tol, kol masė pasidaro tiršta, o tada užsukame ugnį. "Biednukę" patiekiame dubenėlyje pagardintą spirgučiais.
Skanaus!
"Biednukė" labai skanus padažas prie bandų ar kugelio.
Autorius: Rasa
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai krakmolo
2 vienetai kiaušinių
1 litras pieno
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užviriname pieną. Išplakame kiaušinius, sumaišome juos su krakmolu ir druska. Užvirus pienui į jį po truputį, gerai maišant, pilame išplaktą masę. Maišome tol, kol masė pasidaro tiršta, o tada užsukame ugnį. "Biednukę" patiekiame dubenėlyje pagardintą spirgučiais.
Skanaus!
"Biednukė" labai skanus padažas prie bandų ar kugelio.