• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas gvazdikėlių
  • 4 vienetai juodųjų pipirų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • 2 litrai vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 500 gramų mesos (karvės tešmuo)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešmuo gerai nuplaunamas, užpilamas šaltu vandeniu ir apverdamas. Po to jis nukošiamas ir vėl užpilamas 2 L virinto vandens. Įdedamas svogūnas, suberiami prieskoniai, įpilamas šaukštas druskos. Verdama ant nedidelės ugnies dar 4 val., kol tešmuo visai suminkštėja. Po to jis supjaustomas 0,5 cm storio riekelėmis, gerai pavoliojamas miltuose, suvilgomas plaktame kiaušinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose, iš abiejų pusių apkepinamas smarkiai įkaitintame aliejuje ir pasūdomas.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų