• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas imbierų (geltonasis, maltas)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 3/4 arbatinio šaukštelio kmynų
  • 1 kilogramas menkių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas čili pipirų (maltas)
  • 800 mililitrų pasukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvis išdarinėjama, perplaunama, nusausinama, nesmarkiai įtrinama imbiero milteliais, sudedama į pašildytas pasukas ir palaikoma šiltoje vietoje. Po to sudedama į puodą, apšlakstoma citrinos sultimis, įpilama vandens, įberiama kmynų, čili bei juodųjų pipirų ir troškinama 10 min. Iškepusi žuvis sudedama į pašildytą pusdubenį, apliejama pasūdytu, citrinos sultimis paskanintu padažu, o po to dar ištirpintu sviestu.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų