Supjaustyti mėsą nedideliais kubeliais (nykščio storio), dėti į puodą, įpilti vos vos vandens (kad pradžioje neprisviltų), sudėti lauro lapelius, pipirus ir troškinti ilgai. Po to turinį įpilti į iškaitintus stiklainius. Užsukti, kai atšąla dėti į šaldytuvą.
Autorius: justelez
INGREDIENTAI:
10 vienetų juodųjų pipirų
6 vienetai laurų lapų (lapeliai)
10 valgomųjų šaukštų druskos
10 vienetų kvapiųjų pipirų
10 kilogramų bebrienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustyti mėsą nedideliais kubeliais (nykščio storio), dėti į puodą, įpilti vos vos vandens (kad pradžioje neprisviltų), sudėti lauro lapelius, pipirus ir troškinti ilgai. Po to turinį įpilti į iškaitintus stiklainius. Užsukti, kai atšąla dėti į šaldytuvą.