Dubenėlyje išplakti kiaušinius su majonezu, sumalti baravykus ir juos supilti į kiaušinių plakinį. Įberti juodųjų pipirų, druskos ir miltų tiek, kad viskas lengvai sukibtų į vientisą masę. Smulkiai supjaustytus rūkytus lašinukus tolygiai paskirstyti keptuvėje. Ant lašinukų dėti šaukštu pakabintą grybų masę ir formuoti kotletus. Kai spirgučiai apskrus, kotletus versti kita puse. Apvertus kotletus, ant jų suberti pjaustytus svogūnus ir kepti kol šie pagels. Kotletai irgi turėtų iškepti.
Autorius: Gražina
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas svogūnų
100 gramų kiaulės lašinių (rūkyti)
2 vienetai kiaušinių
šiek tiek kvietinių miltų
2 valgomieji šaukštai majonezo (pusriebis)
200 gramų baravykų (marinuoti)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dubenėlyje išplakti kiaušinius su majonezu, sumalti baravykus ir juos supilti į kiaušinių plakinį. Įberti juodųjų pipirų, druskos ir miltų tiek, kad viskas lengvai sukibtų į vientisą masę. Smulkiai supjaustytus rūkytus lašinukus tolygiai paskirstyti keptuvėje. Ant lašinukų dėti šaukštu pakabintą grybų masę ir formuoti kotletus. Kai spirgučiai apskrus, kotletus versti kita puse. Apvertus kotletus, ant jų suberti pjaustytus svogūnus ir kepti kol šie pagels. Kotletai irgi turėtų iškepti.