Mieles ištirpdyti šiltame vandenyje, apiberti miltais ir palaukti kol pradės putoti. Tada supilti visus miltus, šiek tiek vandens, aliejaus ir išminkyti. Palaukti, kol pakils ir formuot bandeles. Kol tešla kils, pasiruošti faršą: į jį sudėti susmulkintą morką, svogūną, baziliką, petražoles, įberti pipirų bei šiek tiek druskos. Į bandelių vidų dėti faršą, bandeles aptepti plaktu kiaušiniu ir kepti apie 15 min. 200 laipsnių temperatūroje. Skanaus.
Autorius: Dovilė
INGREDIENTAI:
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
0.5 kilogramo kiaulės faršo
1 vienetas kiaušinių
1 kilogramas kvietinių miltų
šiek tiek vandens
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskonių
40 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mieles ištirpdyti šiltame vandenyje, apiberti miltais ir palaukti kol pradės putoti. Tada supilti visus miltus, šiek tiek vandens, aliejaus ir išminkyti. Palaukti, kol pakils ir formuot bandeles. Kol tešla kils, pasiruošti faršą: į jį sudėti susmulkintą morką, svogūną, baziliką, petražoles, įberti pipirų bei šiek tiek druskos. Į bandelių vidų dėti faršą, bandeles aptepti plaktu kiaušiniu ir kepti apie 15 min. 200 laipsnių temperatūroje. Skanaus.