• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bananų
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 100 mililitrų kavos (išvirta, stipri)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai krakmolo
  • šiek tiek migdolų
  • šiek tiek vanilės
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 300 mililitrų pieno
  • 150 mililitrų grietinėlės
  • 10 vienetų sausainių
  • 1 valgomasis šaukštas konjako

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 250 ml pieno užvirinti.
    Trynius suplakti su cukrumi, vanile, krakmolu ir 50 ml pieno.
    Plona srovele supilti į kiaušinių masę karštą pieną.
    Pavirti kremą ant silpnos ugnies, kol sutirštės. Pastoviai maišyti. Atvėsinti.
    Grietinėlę išplakti.
    Kavą sumaišyti su alkoholiu.
    Bananus supjaustyti žiedais, sausainius sulaužyti.
    Į desertines vazas sluoksniais dėti sausainius, išmirkytus kavoje, bananus, kremą ir grietinėlę.
    Palaikyti 30 min. šaldytuve.
    Desertą papuošti migdolais.

Autorius: Smaližė

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bananų
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 100 mililitrų kavos (išvirta, stipri)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai krakmolo
  • šiek tiek migdolų
  • šiek tiek vanilės
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 300 mililitrų pieno
  • 150 mililitrų grietinėlės
  • 10 vienetų sausainių
  • 1 valgomasis šaukštas konjako

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 250 ml pieno užvirinti.
    Trynius suplakti su cukrumi, vanile, krakmolu ir 50 ml pieno.
    Plona srovele supilti į kiaušinių masę karštą pieną.
    Pavirti kremą ant silpnos ugnies, kol sutirštės. Pastoviai maišyti. Atvėsinti.
    Grietinėlę išplakti.
    Kavą sumaišyti su alkoholiu.
    Bananus supjaustyti žiedais, sausainius sulaužyti.
    Į desertines vazas sluoksniais dėti sausainius, išmirkytus kavoje, bananus, kremą ir grietinėlę.
    Palaikyti 30 min. šaldytuve.
    Desertą papuošti migdolais.

Autorius: Smaližė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų