Į indą sulaužome šokoladą ir įstatome į karšto vandens vonelę, maišome, kol šokoladas ištirpsta. Tada sudedame medų ir maišome, kol gaunasi viena stangri masė. Imame ją į rankas ir minkome, kol nulaša visas riebalų skystis (masė turi būti panaši į plastilino).
Tada dedame į šaldytuvą 1 parai. Sušalusį gabalą supjaustome mažais gabaliukais, pasidarome kotą ant kurio lipdysime žiedus.
Imame po vieną gabaliuka ir jį iškočiojame ir lipdome žiedlapius (kraštus kiek palenkiame, jog būtų panašūs į gėlės žiedo lapus. Padarytą žiedą dedame į šaldytuvą atšalti.
Dariau pirmą kartą, bet tikrai nesudėtinga, gražu bei skanu ;)
Autorius: Liucija
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas medaus
100 gramų baltojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į indą sulaužome šokoladą ir įstatome į karšto vandens vonelę, maišome, kol šokoladas ištirpsta. Tada sudedame medų ir maišome, kol gaunasi viena stangri masė. Imame ją į rankas ir minkome, kol nulaša visas riebalų skystis (masė turi būti panaši į plastilino).
Tada dedame į šaldytuvą 1 parai. Sušalusį gabalą supjaustome mažais gabaliukais, pasidarome kotą ant kurio lipdysime žiedus.
Imame po vieną gabaliuka ir jį iškočiojame ir lipdome žiedlapius (kraštus kiek palenkiame, jog būtų panašūs į gėlės žiedo lapus. Padarytą žiedą dedame į šaldytuvą atšalti.
Dariau pirmą kartą, bet tikrai nesudėtinga, gražu bei skanu ;)