INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek krapų
- 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek citrinos rūgšties
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
- 6 stiklinės sultinio (mėsos)
- 500 gramų burokėlių (jaunų, su lapais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuvalyti, supjaustyti burokėliai ir lauro lapeliai sudedami į sultinį, užvirinama ir palaikoma 1 val. Tada sriuba iškošiama, supilamas atskirai išvirtų grybų nuoviras, grietinė, sumaišyta su miltais ir kitais prieskoniais, pavirinama. Prieš tiekiant sudedami virti supjaustyti grybai, krapai.
Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
REKLAMA