• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 6 vienetai kopūstų (savojos, lapai)
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 500 gramų lašišų (filė)
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 4 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • šiek tiek rožinių pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Savojos kopūsto lapus pavirti lengvai pasūdytame vandenyje 5-7 min. arba garpuodyje - 10 min. Išvirtus lapus perlieti šaltu vandeniu, nusausinti.
    Svogūną susmulkinti ir apkepinti svieste.
    Lašišą supjaustyti kubeliais, apšlakstyti citrinos sultimis ir apkepinti kartu su patroškintais svogūnais.
    Sutrinti žuvį kartu su sutarkuotomis morkomis, džiūvėsėliais ir kiaušiniu. Sudėti prieskonius.
    Dėti žuvies masę ant kopūsto lapų ir suvynioti.
    Žuvies balandėlius sudėti į kepimo indą, aplieti grietinėle ir įpilti 100 ml verdančio vandens.
    Troškinti balandėlius 180 laipsnių orkaitėje.

Autorius: Svetlana

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 6 vienetai kopūstų (savojos, lapai)
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 500 gramų lašišų (filė)
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 4 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • šiek tiek rožinių pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Savojos kopūsto lapus pavirti lengvai pasūdytame vandenyje 5-7 min. arba garpuodyje - 10 min. Išvirtus lapus perlieti šaltu vandeniu, nusausinti.
    Svogūną susmulkinti ir apkepinti svieste.
    Lašišą supjaustyti kubeliais, apšlakstyti citrinos sultimis ir apkepinti kartu su patroškintais svogūnais.
    Sutrinti žuvį kartu su sutarkuotomis morkomis, džiūvėsėliais ir kiaušiniu. Sudėti prieskonius.
    Dėti žuvies masę ant kopūsto lapų ir suvynioti.
    Žuvies balandėlius sudėti į kepimo indą, aplieti grietinėle ir įpilti 100 ml verdančio vandens.
    Troškinti balandėlius 180 laipsnių orkaitėje.

Autorius: Svetlana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų