Labai gardūs ir greitai pagaminami balandėliai. Skaniausi su šviežiu kopūstu.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas kopūstų
- Įdarui:
- 500 gramų kiaulės faršo
- 1 stiklinė ryžių (virti)
- 2 vienetai morkų
- 2 vienetai svogūnų
- 1 žiupsnelis druskos
- 1 žiupsnelis juodųjų pipirų
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kopūstą apverdame pasūdytame vandenyje bei nuimame lapus.
- Mėsą sumaišome su virtais ryžiais, smulkintu svogūnu, tarkuota morka, įdedame druskos ir pipirų.
- Ant kopūsto lapų dedame šiek tiek faršo ir lapus susukame.
- Balandėlius dedame į puodą su vandeniu ir verdame apie 30 - 40 miučių, kol suminkštėja.
REKLAMA