• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai baklažanų
  • šiek tiek česnakų
  • 5 vienetai pomidorų pastos
  • šiek tiek majonezo (po šaukštelį kiekvienai porcijai)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baklažanus ir pomidorus supjaustom nestorais griežinėliais, ant vidutinės ugnies apkepam baklažanus iš vienos pusės, apverčiam, ant viršaus sudedam pomidorų grežinėlius patepam majonezu, uždarom 1-2 min. keptuvę, kad pomidorai pasitroškintų. Lėkštėje padedam servetėlė ant jos sudedam iškeptus kepaliukus ir pabarstom česnaku (jei pabarstysit keptuvėje, beveik nesijaus česnako skonio).
    Kaip garnyras - labai skanu su balta skrudinta duona batonu.

    Patiekalą galima papuošt šviežia petražole :)

Autorius: Tatjana

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai baklažanų
  • šiek tiek česnakų
  • 5 vienetai pomidorų pastos
  • šiek tiek majonezo (po šaukštelį kiekvienai porcijai)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baklažanus ir pomidorus supjaustom nestorais griežinėliais, ant vidutinės ugnies apkepam baklažanus iš vienos pusės, apverčiam, ant viršaus sudedam pomidorų grežinėlius patepam majonezu, uždarom 1-2 min. keptuvę, kad pomidorai pasitroškintų. Lėkštėje padedam servetėlė ant jos sudedam iškeptus kepaliukus ir pabarstom česnaku (jei pabarstysit keptuvėje, beveik nesijaus česnako skonio).
    Kaip garnyras - labai skanu su balta skrudinta duona batonu.

    Patiekalą galima papuošt šviežia petražole :)

Autorius: Tatjana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų