Česnakus bei svogūnų laiškus susmulkinkite. Paprikas supjaustykite šiaudeliais arba smulkiau, jei norite. Dideliame dubenyje sumaišykite sojų padažą, cukrų, medų ir laimo sultis, actą, sezamo aliejų ir česnaką. Viską šluotele gerai išmaišykite. Sumaišykite virtus spageti (arba Soba) makaronus su pasiruoštu padažu. Sudėkite visas daržoves ir anakardžių riešutus. Palikite kelias valandas pastovėti ir patiekite šaltas. Skanaus.
Autorius: Ramunė
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas cukraus (rudasis)
2 česnakų
1/3 stiklinės kalendrų (kapota)
2 valgomieji šaukštai medaus
0.5 stiklinės morkų (tarkuotos)
0.5 vieneto paprikų (raudonoji)
0.5 vieneto paprikų (žalioji)
0.5 stiklinės žirnių (su ankštimis)
1 valgomasis šaukštas acto (ryžių)
1/4 stiklinės sojos padažo
350 gramų spagečių (virti)
0.5 stiklinės anakardžio riešutų (kapoti)
1 arbatinis šaukštelis sazemų aliejaus
1 sauja svogūnų laiškų
šiek tiek sulčių (laimo, šviežios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Česnakus bei svogūnų laiškus susmulkinkite. Paprikas supjaustykite šiaudeliais arba smulkiau, jei norite. Dideliame dubenyje sumaišykite sojų padažą, cukrų, medų ir laimo sultis, actą, sezamo aliejų ir česnaką. Viską šluotele gerai išmaišykite. Sumaišykite virtus spageti (arba Soba) makaronus su pasiruoštu padažu. Sudėkite visas daržoves ir anakardžių riešutus. Palikite kelias valandas pastovėti ir patiekite šaltas. Skanaus.