Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti grietinę, ištirpdytą margariną ir gerai išmaišyti. Sudėti miltus, razinas, kepimo miltelius ir avižinius dribsnius ir gerai išmaišyti. Kepimo forma iškloti pergamentiniu popieriumi, popierių ištepti margarinu, sukrėsti tešlą ir kepti 150 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių. Skanaus!
Autorius: Rasa
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
5 valgomieji šaukštai margarino (lydytas)
4 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
5 valgomieji šaukštai grietinės
5 valgomieji šaukštai razinų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 stiklinė avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti grietinę, ištirpdytą margariną ir gerai išmaišyti. Sudėti miltus, razinas, kepimo miltelius ir avižinius dribsnius ir gerai išmaišyti. Kepimo forma iškloti pergamentiniu popieriumi, popierių ištepti margarinu, sukrėsti tešlą ir kepti 150 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių. Skanaus!