Padažas, derantis prie įvairiausių užkandžių, salotų, makaronų, sumuštinių ir kitų patiekalų. Receptas iš mano blogo: lithuanianintheusa.com
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė petražolių (smulkintų)
- 200 gramų graikiško jogurto
- 1 vienetas avokadų
- 1 vienetas svogūnų (arba svogūnų laiškų)
- 8 valgomieji šaukštai pieno
- 4 valgomieji šaukštai citrinų sultys
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis baltųjų pipirų
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 0.5 arbatinio šaukštelio čiobrelių
- 1 skiltelė česnakų
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Porcijų skaičius: 10
REKLAMA