INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė alyvuogių (be kauliukų)
- 3 vienetai avokadų
- 1 valgomasis šaukštas bazilikų (smulkintas)
- 4 česnakų
- 3 vienetai pomidorų pastos
- 3 vienetai svogūnų
- 6 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 0.5 vieneto čili pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Avokadus nulupti, sutrinti, alyvuoges perpjauti per pusę, čili sumalti, pomidorus supjaustyti kubeliais, svogūnus susmulkinti, česnakus sugrūsti.
Viską gerai permaišyti su alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis, pridėti smulkintą baziliką ir druskos pagal skonį.
2 valandas palaikyti šaldytuve, patiekti su tortilijomis arba galetomis.
REKLAMA