• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek aviečių
  • 0.5 stiklinės cukraus pudros
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 280 gramų kvietinių miltų
  • 6 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
  • 250 mililitrų jogurto
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
  • šiek tiek druskos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 50 gramų baltojo šokolado

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Trupiniams:
    50 g miltų
    35 g sviesto
    25 g cukraus pudros

    Visus sausus ingredientus sumaišykite tarpusavyje. Skystus ingredientus sumaišykite kitame dubenyje. Tada sumaišykite abudu mišinius tarpusavyje, kad neliktų gumulėlių.

    Baltajį šokoladą susmulkinkite ir įmaišykite į tešlą. Tada supilstykite į formeles. Į kiekvieną pyragėlį įspauskite aviečių.

    Pasidarykite trupinius. Sviestą sukapokite ir kapidami sumaišykite su miltais ir cukraus pudra. maišykite iki trupinių.

    Trupinius užbarstykite ant pyragėlių.

    Kepkite apie 20 minučių 200 C laipsnių temperatūroje. Iškepusius palikite 5 minutėms pravėsti, o tada galite iš karto tiekti.

    Skanaus

Autorius: Marta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek aviečių
  • 0.5 stiklinės cukraus pudros
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 280 gramų kvietinių miltų
  • 6 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
  • 250 mililitrų jogurto
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
  • šiek tiek druskos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 50 gramų baltojo šokolado

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Trupiniams:
    50 g miltų
    35 g sviesto
    25 g cukraus pudros

    Visus sausus ingredientus sumaišykite tarpusavyje. Skystus ingredientus sumaišykite kitame dubenyje. Tada sumaišykite abudu mišinius tarpusavyje, kad neliktų gumulėlių.

    Baltajį šokoladą susmulkinkite ir įmaišykite į tešlą. Tada supilstykite į formeles. Į kiekvieną pyragėlį įspauskite aviečių.

    Pasidarykite trupinius. Sviestą sukapokite ir kapidami sumaišykite su miltais ir cukraus pudra. maišykite iki trupinių.

    Trupinius užbarstykite ant pyragėlių.

    Kepkite apie 20 minučių 200 C laipsnių temperatūroje. Iškepusius palikite 5 minutėms pravėsti, o tada galite iš karto tiekti.

    Skanaus

Autorius: Marta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų