Gerai susiplauname rankas ir pradedame gaminti. Sudedame cukrų (visą), kepimo miltelius ir įmušame kiaušinius (baltymu nuo tryno skirti nereikia), išmaišome mikseriu (nebūtinai mikseriu galima ir su šaukštu). Po to pilame aliejų ir po to sudedame miltus. Viską išmaišome. Turime gauti grietinės tirštumo tešlą, todėl, jei tešla bus per skysta dedame dar miltų. Dabar supjaustome obuolius ir juos apibarstome cinamonu. Sumetame juos ant kepimo popieriaus, užpilame tešlą. Viršų dar apibarstyti vaniliniu cukrumi. Dedame į orkaitę ir kepame 28-30 minučių (200-220 laipsnių temperatūroje).
Autorius: Augustė
INGREDIENTAI:
šiek tiek cinamono
šiek tiek cukraus pudros
1 stiklinė cukraus
5 vienetai obuolių
3 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
0.5 stiklinės aliejaus
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gerai susiplauname rankas ir pradedame gaminti. Sudedame cukrų (visą), kepimo miltelius ir įmušame kiaušinius (baltymu nuo tryno skirti nereikia), išmaišome mikseriu (nebūtinai mikseriu galima ir su šaukštu). Po to pilame aliejų ir po to sudedame miltus. Viską išmaišome. Turime gauti grietinės tirštumo tešlą, todėl, jei tešla bus per skysta dedame dar miltų. Dabar supjaustome obuolius ir juos apibarstome cinamonu. Sumetame juos ant kepimo popieriaus, užpilame tešlą. Viršų dar apibarstyti vaniliniu cukrumi. Dedame į orkaitę ir kepame 28-30 minučių (200-220 laipsnių temperatūroje).