• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 arbatinio šaukštelio imbierų (tarkuotas)
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 1 vienetas svogūnų (raudoni)
  • 600 gramų lašišų (filė)
  • 1 valgomasis šaukštas acto
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną susmulkinkite.
    Į dubenį suberkite svogūnus, supilkite sojos padažą, actą, medų ir imbierą. Išmaišykite ir sudėkite lašišą. Marinuokite žuvį apie 15-20 min.
    Sudėkite lašišas į folijos lapus, supilkite likusį marinatą. Foliją susukite ir kepkite 200° C karštumo orkaitėje 20 min.

Autorius: Andrėja

INGREDIENTAI:

  • 1.5 arbatinio šaukštelio imbierų (tarkuotas)
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 1 vienetas svogūnų (raudoni)
  • 600 gramų lašišų (filė)
  • 1 valgomasis šaukštas acto
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną susmulkinkite.
    Į dubenį suberkite svogūnus, supilkite sojos padažą, actą, medų ir imbierą. Išmaišykite ir sudėkite lašišą. Marinuokite žuvį apie 15-20 min.
    Sudėkite lašišas į folijos lapus, supilkite likusį marinatą. Foliją susukite ir kepkite 200° C karštumo orkaitėje 20 min.

Autorius: Andrėja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų