• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis koldūnų ((„Miltinukas“ „Naminiai koldūnai“) )
  • 1 žiupsnelis prieskonių (džiovintų morkų ir pasternokų mišinys )
  • 1 žiupsnelis bazilikų (violetinis)
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis koldūnų ((„Miltinukas“ „Naminiai koldūnai“) )
  • 1 žiupsnelis prieskonių (džiovintų morkų ir pasternokų mišinys )
  • 1 žiupsnelis bazilikų (violetinis)
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Koldūnus išvirti. Verdant įberti druskos.Išvirtus koldūnus suversti į įkaitintą keptuvę, apibarstyti džiovintomis morkomis ir pasternoku. Maišant koldūnus apkepti, kol jie paskrus. Patiekiant apibarstyti supjaustytais violetiniais bazilikais.

    Skanaus.

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų