• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas žiedinių kopūstų
  • 4 vienetai bulvių
  • 200 gramų graikinių riešutų (smulkinti)
  • 100 gramų džiūvesėlių
  • 200 gramų fermentinio sūrio
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 skiltelės česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek kario
  • šiek tiek aliejaus

Porcijų skaičius: 4

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas žiedinių kopūstų
  • 4 vienetai bulvių
  • 200 gramų graikinių riešutų (smulkinti)
  • 100 gramų džiūvesėlių
  • 200 gramų fermentinio sūrio
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 skiltelės česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek kario
  • šiek tiek aliejaus

Porcijų skaičius: 4

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalafiorus apverdame, kad vos suminkštėtų.
  2. Išverdame bulves ir sutriname bulvių košę, į ją įdedami 2 šaukštus sviesto, smulkintą apkeptą svogūną ir česnaką.
  3. Išklojame kepimo indą kepimo popieriumi ir patepame aliejumi, pabarstome geru sluoksniu džiūvėsėlių. Tada dedame graikiškus riešutus ir juos pabarstome sūriu, dedame bulvių košę ir susmeigiame kalafiorus. Užpilame tešla iš 1 kiaušinio, 4 valgomųjų šaukštų miltų, druskos ir kario prieskonių. Pabarstome sūriu bei džiūvėsėliais, šauname į orkaitę (200 C) ir kepame apie 15 min.

    Labai tinka su pomidorais ir grietine. Puikus garnyras.

    Skanaus!

Autorius: elinda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų