INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų (žievelė)
- 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
- 40 gramų cukraus
- 150 gramų kvietinių miltų (rupūs)
- 50 mililitrų pieno
- 50 mililitrų apelsinų sulčių (šviežiai spaustos)
- šiek tiek druskos
- 40 mililitrų aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 6 arbatiniai šaukšteliai džemo (apelsimų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išmaišyti sultis, pieną ir aliejų. Kitame inde-visus likusius sausus produktus. Supilti skysčius ir šaukštu išmaišyti. Leisti kelias minutes pastovėti, kol išbrinks. Išskirstyti tešlą į kepimo formeles, dėti ant viršau po pusę arbatinio šaukštelio apelsinų džemo, įspausti, kad apsemtų. Kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes.
Autorius: http://forelle.blogas.lt