• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai apelsinų
  • šiek tiek cukraus
  • 3 saujos mandarinų (konservuoti/švieži)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 8 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 250 mililitrų apelsinų sulčių
  • 2 valgomieji šaukštai likerio (apelsinų)
  • šiek tiek druskos
  • 6 valgomieji šaukštai sviesto
  • 100 gramų pudingo (milteliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nutarkuokite apelsinų žieveles (be baltosios dalies), po to išspauskite sultis.
    Ištrinkite du šaukštus sviesto su cukrumi, įmuškite kiaušinius, suberkite miltus, šiek tiek druskos, supilkite šviežiai spaustas apelsinų sultis ir išplakite.
    Prieš baigiant plakti supilkite likerį.
    Iš tešlos ant likusio sviesto iškepkite blynelius ir ataušinkite.
    Išvirkite tirštą pudingą.
    Užkaitinkite apelsinų sultis (ar pieną).
    Pudingo miltelius sumaišykite su keliais šaukštais šaltų sulčių, supilkite į užkaitintas sultis ir maišant ant nekaitrios ugnies pakaitinkite, kol sutirštės.
    Gautą masę ataušinkite, aptepkite ja blynelius, susukite, sudėkite į serviravimo lėkštę ir papuoškite mandarinais.
    Skanaus.

Autorius: Nastiušha

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai apelsinų
  • šiek tiek cukraus
  • 3 saujos mandarinų (konservuoti/švieži)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 8 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 250 mililitrų apelsinų sulčių
  • 2 valgomieji šaukštai likerio (apelsinų)
  • šiek tiek druskos
  • 6 valgomieji šaukštai sviesto
  • 100 gramų pudingo (milteliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nutarkuokite apelsinų žieveles (be baltosios dalies), po to išspauskite sultis.
    Ištrinkite du šaukštus sviesto su cukrumi, įmuškite kiaušinius, suberkite miltus, šiek tiek druskos, supilkite šviežiai spaustas apelsinų sultis ir išplakite.
    Prieš baigiant plakti supilkite likerį.
    Iš tešlos ant likusio sviesto iškepkite blynelius ir ataušinkite.
    Išvirkite tirštą pudingą.
    Užkaitinkite apelsinų sultis (ar pieną).
    Pudingo miltelius sumaišykite su keliais šaukštais šaltų sulčių, supilkite į užkaitintas sultis ir maišant ant nekaitrios ugnies pakaitinkite, kol sutirštės.
    Gautą masę ataušinkite, aptepkite ja blynelius, susukite, sudėkite į serviravimo lėkštę ir papuoškite mandarinais.
    Skanaus.

Autorius: Nastiušha

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų