6 valgomieji šaukštai taukų (riebalų) (arba žąsies)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinti orkaitę iki 220 laipsnių. Bulvytes virti pasūdytame vandenyje apie 10 min. iki nepilno išvirimo. Į kepimo indą supilti išlydytus taukus, sudėti sustrėkštas, bet nenuluptas česnakų skilteles, apelsino žievelę, supjaustytą šiaudeliais, prieskonines žoleles ir apvirtas bulves. Kepti orkaitėje 45 min.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
1 vienetas apelsinų (žievelė)
1 kilogramas bulvių (jaunų, mažų)
5 česnakų
20 gramų šalavijų
6 valgomieji šaukštai taukų (riebalų) (arba žąsies)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinti orkaitę iki 220 laipsnių. Bulvytes virti pasūdytame vandenyje apie 10 min. iki nepilno išvirimo. Į kepimo indą supilti išlydytus taukus, sudėti sustrėkštas, bet nenuluptas česnakų skilteles, apelsino žievelę, supjaustytą šiaudeliais, prieskonines žoleles ir apvirtas bulves. Kepti orkaitėje 45 min.