INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas imbierų (šaknis, smulkiai sutarkuota, marinatui)
- 1 valgomasis šaukštas medaus (marinatui)
- 1 kilogramas kiaulienos (sprandinė, kumpis ar mentė)
- 200 mililitrų raudonojo vyno (sausas, marinatui)
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (marinatui)
- 1 valgomasis šaukštas žalumynų (bazilikas, mairūnas, čiobrelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, užberkite žoleles ir gerai išmaišykite.
Iš nurodytų produktų paruoškite marinatą ir užpilkite ant mėsos, išmaišykite ir uždengtame inde laikykite šaldytuve keletą valandų arba visą dieną.
Kepkite ant grotelių, virš žarijų 20-25 min.
Autorius: Aurėja
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas imbierų (šaknis, smulkiai sutarkuota, marinatui)
- 1 valgomasis šaukštas medaus (marinatui)
- 1 kilogramas kiaulienos (sprandinė, kumpis ar mentė)
- 200 mililitrų raudonojo vyno (sausas, marinatui)
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (marinatui)
- 1 valgomasis šaukštas žalumynų (bazilikas, mairūnas, čiobrelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, užberkite žoleles ir gerai išmaišykite.
Iš nurodytų produktų paruoškite marinatą ir užpilkite ant mėsos, išmaišykite ir uždengtame inde laikykite šaldytuve keletą valandų arba visą dieną.
Kepkite ant grotelių, virš žarijų 20-25 min.
Autorius: Aurėja
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI