Česnaką nulupkite ir sukapokite. Čili pipirų ankštis perpjaukite per pusę, išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite. Baziliką supjaustykite, sumaišykite su česnaku ir čili pipirais, įpilkite acto ir alyvuogių aliejų. Sutrinkite piure. Pasūdykite, įberkite pipirų. Lašišos filė nuplaukite ir nusausinkite. Sutepkite pasigamintu marinatu ir kepkite grilyje po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės.
Česnaką nulupkite ir sukapokite. Čili pipirų ankštis perpjaukite per pusę, išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite. Baziliką supjaustykite, sumaišykite su česnaku ir čili pipirais, įpilkite acto ir alyvuogių aliejų. Sutrinkite piure. Pasūdykite, įberkite pipirų. Lašišos filė nuplaukite ir nusausinkite. Sutepkite pasigamintu marinatu ir kepkite grilyje po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės.