Ištriname sviestą su cukrumi, įdedame tarkuotą citrinos žievelę, kiaušinį ir viską maišome 2 min..Įberiame miltus kartu su kepimo milteliais, supilame grietinę arba (jogurtą), citrinos sultis. Tešlą supilame į formeles ir kepame 25min.180 laipsnių temperatūroje.Iškepusius keksus glaistome ištirpintu šokoladu.
Autorius: ania
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas citrinų (žievelė)
100 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
150 gramų kvietinių miltų
50 gramų jogurto (arba grietinė)
1 vienetas juodojo šokolado
50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištriname sviestą su cukrumi, įdedame tarkuotą citrinos žievelę, kiaušinį ir viską maišome 2 min..Įberiame miltus kartu su kepimo milteliais, supilame grietinę arba (jogurtą), citrinos sultis. Tešlą supilame į formeles ir kepame 25min.180 laipsnių temperatūroje.Iškepusius keksus glaistome ištirpintu šokoladu.