INGREDIENTAI:
- 60 gramų cukraus
- 3 valgomieji šaukštai kakavos
- 2 valgomieji šaukštai migdolų (smulkinti)
- 2 vienetai kiaušinių
- 60 gramų kvietinių miltų
- 125 gramai džiūvesėlių
- 125 gramai pieno
- 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
- 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
- 50 gramų sviesto
- 1 valgomasis šaukštas konjako
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kakava sumaišoma su tarkuotais džiūvėsėliais, į juos įpilama pieno arba grietinėlės, ir viskas 10 min. palaikoma, kad sumirktų džiūvėsėliai. Sviestas sumaišomas su cukrumi ir gerai išsukamas, į jį suleidžiami tryniai, supilama miltai bei soda, po to tarkuoti džiūvėsėliai, migdolai ir konjakas. Atskirai su cukrumi išplakami baltymai. Jie taip pat sukrečiami į tešlą. Paruošta tešla sudedama į pudingo formą. Verdama garo vonioje valandą. Pudingas paduodamas karštas, su vaniliniu padažu.
REKLAMA