Kruopščiai nuplaukite ir nusausinkite mėsą. Supjaustykite gabaliukais.
Supjaustykite svogūnus žiedais ir laiškus.
Mėsą pabarstykite pipirais, kalendra druska ir sluoksniuokite su svogūnais (Sluoksnis mėsos apibarstomas prieskoniais ir dedama svogūnų žiedus su laiškais, vėl dedame mėsą su prieskoniais ir dengiame svogūnais...)
Baigus sluoksniuoti pilame actą ir leidžiame pasimarinuoti 3- 5 valandas.
Išsimarinavus mėsai verti ant iešmų paliekant nedidelį tarpelį tarp mėsos gabaliukų, jog geriau apskrustų.
Kepti ant karštų žarijų.
Patiekti su žalumynais, svogūnais ir mėgiamu padažu.
Autorius: Andrius
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (pagal skonį)
1 kalendrų (kuokštelis)
2 vienetai svogūnų
1 kilogramas kiaulienos
6 valgomieji šaukštai acto
šiek tiek druskos
šiek tiek svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kruopščiai nuplaukite ir nusausinkite mėsą. Supjaustykite gabaliukais.
Supjaustykite svogūnus žiedais ir laiškus.
Mėsą pabarstykite pipirais, kalendra druska ir sluoksniuokite su svogūnais (Sluoksnis mėsos apibarstomas prieskoniais ir dedama svogūnų žiedus su laiškais, vėl dedame mėsą su prieskoniais ir dengiame svogūnais...)
Baigus sluoksniuoti pilame actą ir leidžiame pasimarinuoti 3- 5 valandas.
Išsimarinavus mėsai verti ant iešmų paliekant nedidelį tarpelį tarp mėsos gabaliukų, jog geriau apskrustų.
Kepti ant karštų žarijų.
Patiekti su žalumynais, svogūnais ir mėgiamu padažu.