Šaukštą sviesto išsukite su garstyčiomis ir pipirais. Šia mase ištrinkite viščiuką ir į jo vidų dėkite šaukštą sviesto. Taip paruoštą viščiuką dėkite į specialų kepimo paketą arba vyniokite į foliją stipriai užspausdami vieną jos kraštą. Į paketo arba folijos vidų pilkite alų, citrinos sultis ir paketą sandariai užriškite (arba užspauskite folijos kraštą). Kepkite ant grotelių 25-30 minučių. Patiekite su mėgstamu garnyru. Skanaus.
Šaukštą sviesto išsukite su garstyčiomis ir pipirais. Šia mase ištrinkite viščiuką ir į jo vidų dėkite šaukštą sviesto. Taip paruoštą viščiuką dėkite į specialų kepimo paketą arba vyniokite į foliją stipriai užspausdami vieną jos kraštą. Į paketo arba folijos vidų pilkite alų, citrinos sultis ir paketą sandariai užriškite (arba užspauskite folijos kraštą). Kepkite ant grotelių 25-30 minučių. Patiekite su mėgstamu garnyru. Skanaus.