• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių (Dižono)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • 1 stiklinė alaus
  • 2 valgomieji šaukštai vandens
  • šiek tiek druskos (košerinė)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio vorčesterio padažo
  • 300 gramų sūris (Čederio)
  • šiek tiek svogūnų laiškų (smulkinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užkaiskite virš vidutinės ugnies puoduką, į jį supilkite su 1,5 šaukšto miltų sumaišytą pieną, įmuškite kiaušinius, sudėkite garstyčias, Vorčesterio padažą ir tarkuotą sūrį.
    Kai padažas pašils, supilkite alų, sudėkite su vandeniu išmaišytą kukurūzų krakmolą ir nuolat maišant kaitinkite apie 10-15 min., kol gausis vientisa masė.
    Tuomet paskaninkite padažą druska bei pipirais.
    Paruoštą padažą supilkite į dubenėlį, užberkite smulkintų svogūnų laiškų bei kepinto sūrio.
    Šis padažas puikai tinka prie sūrių lazdelių bei įvairių sūrių užkepėlių.
    Skanaus.

Autorius: Lina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių (Dižono)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • 1 stiklinė alaus
  • 2 valgomieji šaukštai vandens
  • šiek tiek druskos (košerinė)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio vorčesterio padažo
  • 300 gramų sūris (Čederio)
  • šiek tiek svogūnų laiškų (smulkinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užkaiskite virš vidutinės ugnies puoduką, į jį supilkite su 1,5 šaukšto miltų sumaišytą pieną, įmuškite kiaušinius, sudėkite garstyčias, Vorčesterio padažą ir tarkuotą sūrį.
    Kai padažas pašils, supilkite alų, sudėkite su vandeniu išmaišytą kukurūzų krakmolą ir nuolat maišant kaitinkite apie 10-15 min., kol gausis vientisa masė.
    Tuomet paskaninkite padažą druska bei pipirais.
    Paruoštą padažą supilkite į dubenėlį, užberkite smulkintų svogūnų laiškų bei kepinto sūrio.
    Šis padažas puikai tinka prie sūrių lazdelių bei įvairių sūrių užkepėlių.
    Skanaus.

Autorius: Lina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų