Nulupti aguročiai smulkiai sutarkuojami, dalis sulčių nupilama. Į masę įmušami kiaušiniai, suberiami miltai, sutarkuotas svogūnas. Viskas pasūdoma, išmaišoma ir kepama kaip bulviniai blynai. Tiekiama su grietine.
Autorius: Lijana
INGREDIENTAI:
1 vienetas svogūnų
0.5 stiklinės taukų (riebalų) (tirpinti)
2 vienetai kiaušinių
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
šiek tiek druskos
3 valgomieji šaukštai grietinės
600 gramų aguročių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupti aguročiai smulkiai sutarkuojami, dalis sulčių nupilama. Į masę įmušami kiaušiniai, suberiami miltai, sutarkuotas svogūnas. Viskas pasūdoma, išmaišoma ir kepama kaip bulviniai blynai. Tiekiama su grietine.