Druską, cukrų, krapus, actą ir pipirus sudedame ant agurkų, kurie jau sudėti į stiklainį. Užpilame šaltu vandeniu ir kaitiname 5-6 minutes nuo užvirimo. Sandariai užsukame ir, apvertus, paliekame atvėsti. Atvėsus padedame šaltai. Skanaus.
Autorius: Ramunė
INGREDIENTAI:
1 litras agurkų
1 arbatinis šaukštelis cukraus
šiek tiek juodųjų pipirų (grudeliai)
5 valgomieji šaukštai acto
1.5 arbatinio šaukštelio druskos
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Druską, cukrų, krapus, actą ir pipirus sudedame ant agurkų, kurie jau sudėti į stiklainį. Užpilame šaltu vandeniu ir kaitiname 5-6 minutes nuo užvirimo. Sandariai užsukame ir, apvertus, paliekame atvėsti. Atvėsus padedame šaltai. Skanaus.