Aguonas valandą pabrinkinkite karštame vandenyje ir nusausinkite. Sumaišykite išbrinkusias aguonas su medumi. Iš batono riekučių formele arba peiliu išpjaustykite kąsnio dydžio „pyragėlius“. Ant jų tepkite sviestą ir dėkite aguonų bei medaus masę. Aguoniukus sudėkite į skardą ir kepkite 170 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 min., kol pagels šoniukai. Tik nesudeginkite. Skanaus!
Autorius: Martyna
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai aguonų
2 valgomieji šaukštai medaus
0.5 vieneto batono (raikytas)
šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguonas valandą pabrinkinkite karštame vandenyje ir nusausinkite. Sumaišykite išbrinkusias aguonas su medumi. Iš batono riekučių formele arba peiliu išpjaustykite kąsnio dydžio „pyragėlius“. Ant jų tepkite sviestą ir dėkite aguonų bei medaus masę. Aguoniukus sudėkite į skardą ir kepkite 170 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 min., kol pagels šoniukai. Tik nesudeginkite. Skanaus!