2 porcijoms reikės: 8 forminio batono riekelių; sviesto arba margarino patepimui; 4 kiaušinių; gabalėlio mėgstamos rūkytos dešros; saujelės pjaustyto poro; 8 mažų mocarelos rutuliukų arba kito mėgstamo sūrio; druskos, maltų juodųjų pipirų.
Gaminimas:
Vienam sumuštiniui imkite dvi batono riekeles. Vieną ištepkite sviestu arba margarinu. Kitoje riekelėje išpjaukite minkštimą (kurį taip pat aptepkite), palikdami kraštelius.
Sudėkite riekeles vieną ant kitos, tuomet į susidariusį „šulinėlį" dėkite smulkiais kubeliais pjaustytą dešrą, porą, truputį paskirstykite į šalį ir į vidurį įmuškite kiaušinį. Šalia išdėliokite pasmulkintus mocarelos rutuliukus.
Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, tol kol batonas gražiai apskrus ir kiaušinis bus iškepęs.
Pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais.
Šaltinis: Oditėlės blogas