Reikės: 300 g vištienos krūtinėlės; 250 g pievagrybių; 2 didelių bulvių; 250 ml pieno; 150 ml riebios grietinėlės (35 % riebumo); 1 vidutinio dydžio svogūno; 120 g fermentinio sūrio (mėgstamiausio); 4 valg. š. saulėgrąžų ar alyvuogių aliejaus; 1 valg. š. miltų; 1 arb. š. druskos; 1/3 arb. š. juodųjų pipirų.
Bulves išverdame su lupyna, paliekame visiškai atvėsti. Po to nulupame ir sutarkuojame smulkia tarka, atidedame į šalį. Vištienos krūtinėlę supjaustome mažais kubeliais.
Keptuvėje įkaitiname 2 valg. š. aliejaus ant aukštesnės vidutinės ugnies. Sudedame vištieną ir kepiname, kol gabalėliai gražiai apskrunda. Tada išimame iš keptuvės ir atidedame į šalį. Nulupame svogūną, susmulkiname. Pievagrybius supjaustome griežinėliais.
Orkaitę įkaitiname iki 200 C. Keptuvėje įkaitiname 2 valg. š. aliejaus ant aukštesnės vidutinės ugnies. Sudedame svogūną ir pievagrybius, kepiname, kol šie šiek tiek suminkštėja.
Į tą pačią keptuvę sudedame vištienos gabalėlius, išmaišome, suberiame miltus, išmaišome ir pakepiname 1 min. Tada supilame grietinėlę ir pieną, gerai išmaišome ir kaitiname ant vidutinės ugnies, kol padažas sutirštėja, vis pamaišome. Sūrį sutarkuojame smulkia tarka.
Į kepimo indą sudedame vištieną, išlyginame paviršių, sudedame sutarkuotas bulves, užberiame sūriu ir pašauname į įkaitintą orkaitę. Kepame 30 min., kol sūris vos vos apskrunda. Skanaus!