Jums nereikia pradėti badauti, gerti tik vandenį ar valgyti salotų lapus - elkitės tikslingai ir aiškiai suvokite, ką privalote daryti.
Pomada.cc siūlo valgyti gardžią trintą sriubą tiek laiko, kiek tik norite. Sriuba turi būti pagaminta iš mėsos ir daržovių - tokių, kokias labiausiai mėgstate: salierą, morkas, žaliuosius žirnelius, šparagines pupeles, šparagus, špinatus, kopūstą.
Taigi, išvirkite mėsą (vištieną, jautieną, veršieną). Kitame puode išvirkite pasirinktas daržoves. Kai apvirs daržovės, į tą patį puodą dėkite išvirtą mėsą.
Pagardinkite prieskoniais. Jei pageidaujate, sriubą galite sutrinti.
Valgykite ją bent tris kartus per dieną. Sriubą pagardinkite alyvuogių aliejumi.
Tokia daržovių ir mėsos sriuba yra kupina vitaminų, mineralinių medžiagų. Svoris kris akivaizdžiai, tačiau organizmas jums padėkos už gautas naudingas medžiagas.
Nepamirškite, kad tokią dietą galima rinktis tik tuo atveju, jeigu jūs neturite žarnyno ar skrandžio ligų.