Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
as esu darius su svogunu skanu bet jei nedideli kieki darai jei darai daug tai zinoma rugs nebent darai tiek kiek susivalgys o kuo maziau bulviu skaniau nu kekvieno skonio reikalas
Nesąmonė. Svogūnų negalima dėti į baltą mišrainę, nes jeigu iškart nesuvalgysi kitą dieną jau pradės rūgt. IR bulvių tikrai perdaug. Blogas receptas...
oi,koks atradimas..reiks pabandyt,tik bulviu maziau desiu ir rauginta agurka
tik paziurejus bloga darosi
@dalia Eik vemt padla
tik paziurejus bloga darosi
Geras tradicinis receptas.
@Kristina Vietoj bulviu dedu saliero saknies,zinoma truputi paverdu su citrinu sultimis kiausiniu nededu ,taciau dedu rugstesnio obuolio skanu
Su virtu kumpiu ir svieziais agurkais dar skaniau.
receptas zinomas,svogunai visai netinka
Jau kiek save pamenu,tik tokią ir gaminu,tai kur čia tas stebuklas
antraštės: kurios norėsis vėl ir vėl - jau bloga darosi. Sugalvokit ką nors nauja. Jau tas vėl ir vėl kelia šleikštulį
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų